sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Spring Arrivals

Kevät 2020

Deha Spring ArrivalsTammikuussa talvimalliston viimeisiä kappaleita myydään ja uudet kevätmallistot saapuvat erä kerrallaan Promenade Boutiquen myymälään. Ensimmäisenä paketista esille laitetaan Dehan Fitness-asut. 

Pöytäesillepano asusteineen
Focus-piste sisäänkäynnin 
läheisyydessä ennen uutta esillepanoa 
Naisten osastolla focuspisteenä on kaksi pyöreää kaksikerroksista lasipöytää. Näillä pöydillä esillepanot vaihtuvat usein; tätä pistettä käytetään uusien tuotteiden ja kampanjoiden esillepanoissa ja myös hyllynlämmittäjien myynnintehostamiseen. Ennen muutosta esillä oli Bud to Rose-korut sekä Deha-talvimalliston neule ja asusteita. Väripaletissa eläinkuosia ja maanläheisiä värejä sekä korumetallien eri sävyjä. 

Kevään väreissä on voimakas oranssi yhdistettynä mustaan ja harmaaseen. Myyntikappaleet vaatteista ovat esillä heti focuspisteen takana ripustettuna henkareihin ja viikattuna hyllyille. Lasipöydät ovat halkaisijaltaan 60cm, joten pöydän pinnoilla on esillä tilanpuutteen vuoksi vain muutama vaate. Dehan tuotteista myyntiin tulee ainoastaan yksi vaate / koko. Koot ovat välillä S-XL.

Fitnessasu ja käyttöyhteystuotteet focuspisteellä
Focus-pisteen uusittu esillepano
Mustien housujen ja oranssin topin yhdistelmä on raikas ja samat värit toistuvat myös Signaturen kevätmallistossa viereisessä seinäesillepanossa. Olkapäille aseteltu glitterneule täydentää muuten yksinkertaisen asun. Valkoinen torso tuo esillepanon värit hyvin esille.

Muut tuotteet valikoituvat tällä kertaa värimaailman mutta selkeän käyttöyhteyden vuoksi: 
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti