lauantai 18. tammikuuta 2020

Oscar-juhlat

Oscar-juhlat Lobby Baarissa

Lauantai-ilta Kylpylässä Oscar-tunnelmissa

Naantalin Kylpylän perustajat Pekka ja Ritva Niemi palkittiin pe 10.1.2020 Visit Turun ja Turun kaupungin toimesta Matkailun Elämäntyö Oskari-patsaalla. Sunborn Oy on 1973 perustettu perheyhtiö ja kansainvälinen hotelli-, ravintola-, ja kiinteistöalan toimija. Yritykset työllistävät nykyään noin 800 henkeä. Lue lisää Kaupunkilehti Turkulaisen artikkelista tai Visit Turun lehdistötiedotteesta.

Lobby Baarissa on livemusiikkia keskiviikosta lauantaihin ja jo aiemmin olimme sopineet Janne Engblom Duon kanssa keikasta lauantai-illalle, jonka teemana on Hollywood ja Oscar-gaala. Siitähän se ajatus sitten lähti...

Ajoitus ja palaset loksahtelivat kuin itsestään paikoilleen ja pikapalaverin tuloksena päätimme järjestää Oscar-juhlat Lobby Baarissa: esiintyjä oli jo valmiina, teemasomisteet löytyivät varastosta, olin itse työvuorossa, joten drinkkilistojen teko ja somistus hoitui muun työn ohella. 

Baarimestarin avustuksella sain drinkkilistan sisällön ja tein drinkkilistat A5-kokoisena Power Pointilla. Kuva drinkkilistaan löytyi Pexels-sivustolta. Pexels on maksuton kuvapankki, jonka kuvat ovat vapaita tekijänoikeuksista. Drinkkilistat tulostin väritulostimella paksummalle paperille ja leikkasin listat oikean kokoiseksi paperileikkurilla. Valmiit listat asettelin puisiin telineisiin. 

PowerPointilla tehdyt drinkkilista puutelineissä
Valmiit PowerPointilla tehdyt drinkkilistat

Oscar-patsaat ja puiset klaffit leviteltiin drinkkilistojen kanssa Lobbyn pöydille. 

Oscarpatsaat ja klaffit Lobby Baarin tiskillä.
Oscar-somisteet
Koska valmistelut tehtiin erittäin nopealla aikataululla, markkinoinnin tein IG:ssa ja FB:ssa Story-muodossa lauantai-iltapäivällä. Näyttökertoja postauksille tuli yhteensä molemmilta tileiltä liki 2000!

IG ja FB Story Naantalin Span tileillä.
Väkeä illan aikana Lobby Baarissa oli runsaasti välillä jopa jonoksi asti, pääasiassa hotellin majoittuvia asiakkailta mutta myös ei majoittuvia. Drinkkilistojen suositusdrinkit kävivät kaupaksi, näistä Cosmopolitan ehdottomasti eniten. Illan myynti oli keskimääräistä parempi. Tunnelma oli Lobby Baarissa viihtyisä ja leppoisa. Konsepti on täysin kopioitavissa myös muihin teemoihin ja näitä tullaan varmasti järjestämään myös tulevaisuudessa.

Sisältää kaupallisia linkkejä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti