sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Lasten Muumivaatteet

Syysloma lähestyy


Muumituotteet 

Koululaiset viettävät syyslomaa pääosin viikoilla 42 ja tämä näkyy myös Naantalin Kylpylän ja Promenade Boutiquen asiakaskunnassa. Kesän korkeasesongista on jo viikkoja ja muumituotteiden osalta saimme täydennystä. Martinex toimittaa myymälämme suurimman osan muumituotteista ja lasten muumivaatteet ovat suosittu tuoteryhmä. Muumituotteet ovat tärkeä osa tuotevalikoimaa, koska kylpylä sijaitsee ihan Naantalin Muumimaailman naapurissa.

Muumituote_myymäläkaluste_muumivaate_
Muumituote hylly näytti kesän jäljiltä tyhjältä...

Tästä lähdettiin liikkeelle...

Kesän jälkeen tuotteita oli jäljellä vähän ja yksittäisiä kappaleita. Myyntihyllyn tuotteet olivat esillä sekavan oloisesti ja se punainen lanka oli kadoksissa. Tästä hyllystä poistettiin selkeästi kesäkauden tuotteet varastoon, astiat ja lahjatavarat siirrettiin täydentämään vastaanoton Deli-myymälää. 

ripustimet_hinnoittelija_varashälytin_lähete_lastenvaate_muumivaate
Tavaran purkua ja esillelaittoa

Purku

Tavaran purku aloitetaan hinnoittelemalla tuotteet, jokainen tuote ja määrät tarkistetaan lähetteestä. Tuotteeseen laitetaan hintalappu ja varashälytin. Tässä lähetyksessä on sekä tyttöjen että poikien vaatteita ihan pienille vauvoille ja vähän isommille lapsille. Tyttöjen värimaailma on vaaleanpunainen ja pinkki, poikien petroolinsininen ja sinapinvärinen. 

Myyntikaluste ja tuotteiden sijoittelu

Myyntikaluste on leveydeltään 120 cm, korkeus 197 cm. Tässä esillepanossa käytetään tankoja, hyllyjä ja piikkejä. Hylly on osaston peräseinällä ja se näkyy suoraan myymälän sisäänkäynniltä. Vasemmalla puolella on poikien vaatteet ja oikealla tyttöjen vaatteet. Värit ovat pystysuorassa linjassa. Vaatetangoilla sivunäytössä on henkareilla ripustettuna 2-3 kokoa jokaisesta vaatteesta ja muut koot ovat viikattuna hyllyillä. Pienet bodyt ovat esillä etunäytössä piikeissä ja ne ovat asiakkaan silmän tasolla. Hyllyt ovat sijoitettu tasaisin välein, jolloin yleisilme on rauhallinen. Ylimmäinen hylly oikealla on yli 180 cm korkeudella ja tuotteet ovat liian hankalasti asiakkaan saatavilla. Tälle hyllylle sijoitettiin Muumipehmot somisteeksi.  

valmis_seinäesillepano_muumivaate_lastenosasto
Syyskauden värejä lasten Muumivaatteissa

Valmis esillepano

Valmiissa seinäesillepanossa on pelkästään lasten vaatteita ja lähtötilanteeseen verrattuna se on selkeämpi. Vaatteiden vastavärit korostavat toisiaan ja tuotteet ovat esillä ilmavasti. Jokaisessa tuotteessa on tuotetägit hintoineen. Kun esillepano on valmis, toimitetut tuotteet viedään lähetteen mukaisesti MyMicros-varastojärjestelmään, josta kassaohjelma vähentää myydyt tuotteet. 

Eli valmiina ollaan, tervetuloa syysloma !

Sisältää kaupallisia linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti