perjantai 20. syyskuuta 2019

Seinäesillepano

Lindbergh Seinäesillepano

Lindbergh-malliston  syksyn erä ennakkotilauksista on saapunut myymälään. Kauluspaidat toimitettiin jo aiemmin, mutta villaneuleet vasta toisessa lähetyksessä. Kauluspaidat ovat olleet jo esillä myyntipöydällä, mutta esillepanoa muokataan, vaihdetaan sen paikkaa ja lisätään käyttöyhteystuotteet. 

Kauluspaita ja farkut asusteineen myyntipöydällä
Lähtötilanne: myyntipöytä torsoineen ja taustalla seinäesillepano

Seinäesillepanojen tekniikka pähkinänkuoressa löytyy vaikka tästä tutoriaalivideosta.

Seinähyllyt ovat modulaarisia: hyllyjen paikkaa voidaan vaihdella ja siihen voidaan tarvittaessa lisätä piikkejä ja tankoja. Hyllyväli on jaettu kahteen osaan ja yhden välin leveys on 60cm, korkeus 190cm. Hyllyn yläpuolella on brändin teippaus. Osa vanhoista tuotteista sijoitetaan uudelleen värien mukaan myymälässä muuhun massaan ja esillepanoihin, osa tästä esillepanosta jää edelleen paikoilleen ja sitä täydennetään uusilla tuotteilla, jotka sopivat värimaailmaan ja ovat käyttöyhteystuotteita.

Myyntipöydän torso irroitetaan jalustalta ja se siirtyy seinäesillepanoon perusmassan yläpuolelle silmien tasoon. Tangolla vaatteet ovat sivunäytössä ja esillä on muutama mallikoko. Muut tuotteet ovat hyllyissä. Tanko on ns. silmän ja vyön välisellä korkeudella, jotta tuotteet ovat mahdollisimman helposti esille otettavia. 

Silmän ja vyön välinen alue esillepanossa
Silmän ja vyön välisellä alueella tuotteet ovat hyvin näkyvillä ja ne on helppo ottaa esille.
Keskimmäiset hyllyt ovat samalla tasolla ja muut hyllyvälit muokataan tuotteiden määrään sopivaksi. Ylimmäisenä lisätty piikit, joissa syksyn Fraas-malliston huivit. 

Tämän seinäesillepano antaa asiakkaalle kuvan rennosta arkiasukokonaisuudesta asusteineen ja tuotteet ovat esillepanossa pukeutumisjärjestyksessä ylhäältä alas. Väreinä on sinisen eri sävyt ja kukkakuosi. Hinta-ja tuotetietotägit ovat selkeästi asiakkaan näkyvillä. Kohdevalaisimet on suunnattu hyllyväliin ja torsoon. 

Valmis seinäesillepano torsoineen
Valmis seinäesillepano, jossa tuotteet, torso ja brändin logot.
Myyntipöydän tuotteiden värimaailma vaihtuu sinisestä beigeen. Mallinukella on puettuna kauluspaita ja villahuivi ja väreihin sopivat Chinos-housut. Myyntipöydällä on esillä myös musta vaihtoehto housuista. 

Myyntipöydän takana mallinukke puettuna pöydän tuotteisiin.
Myyntipöytään vaihdettu uudet tuotteet, seinäesillepano näkyy taustalla. 
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti